Tietosuojaseloste

Tämä on Kibudo ry:n ylläpitämä Websivu

Verkkosivustomme osoite on: http://www.kibudo.fi.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Kommentit

Pääsääntöisesti sivustollemme ei voi jättää kommentointia. Mutta tilanteessa, missä näin päätyisimme tulkitsemaan. Sitä koskee alla oleva kuvaus.

Kun (jos) sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle. Ja JOS kommentoinnista päätyisi Web-sivuun / selaimeen kommentoinnin ohessa tietoja kuten; käyttäjän IP-osoite, selaimen versiotiedot. Tapahtuisi tämä vain roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.

Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

Media

Ulkopuolisella ei ole mahdollista ladata tälle sivustolle mediaa. Mutta JOS tällainen tilanne tapahtuu, syystä tai toisesta. Sinun tulee välttää sellaisten kuvien lataamista, joissa on tallennettu paikkatieto (EXIF GPS). Tämä siksi koska edellä mainitussa mahdollisessa tapauksessa sivuston vierailijat voisivat ladata ja katsoa paikkatietoa kuvista, joita sivustolla on.

Yhteydenottolomakkeet

Evästeet

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua.

Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle, asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan.

Kun kirjaudut sisään asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä.

Mikäli julkaiset artikkelin tai muokkaat olemassa olevaa tallennamme selaimeen evästeen, joka sisältää muokattavan artikkelin ID:n. Eväste vanhenee yhdessä vuorokaudessa.

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua.

Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan.

Kun kirjaudut sisään asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä.

Mikäli julkaiset artikkelin tai muokkaat olemassa olevaa tallennamme selaimeen evästeen, joka sisältää muokattavan artikkelin ID:n. Eväste vanhenee yhdessä vuorokaudessa.

Mikäli julkaiset artikkelin tai muokkaat olemassa olevaa tallennamme selaimeen evästeen, joka sisältää muokattavan artikkelin ID:n. Eväste vanhenee yhdessä vuorokaudessa.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Analytiikka

Kenelle jaamme tietosi

Emme jaa Web-sivullemme tulleita tietoja ulkopuolisille. Sivustolla jo olevat tiedot on käsitelty Kibudo ry:n toimesta tietosuoja suositusten mukaisesti. Tietoja käsittelee Kibudo ry:n hallitus, tai hallituksen asianmukaisesti valtuutettu käsittelijä.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien (jos sellaisia on) käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Yhteistyökumppaniemme tiedot säilytetään ainoastaan ajan, minkä mahdolliset sopimukset mahdollistavat. Tai yhdistyslaki sekä seuran säännöt antavat tehdä. Muu mahdollinen tieto tuhotaan vuoden sisällä

Kommentointi ei siis ole oletusarvoisesti mahdollista sivustollamme. Mutta jos näin joskus jossain osassa tulisi olemaan, sovelletaan seuraavaa:

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien (jos sellaisia joskus olisi) käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien (jos sellaisia on) käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Minne lähetämme tietosi

Vieraat eivät pääsääntöisesti voi sivustollamme kommentoida. Mutta jos näin jossain tapauksessa määrittelisimme, niin kyseisellä metodilla jätettyjen vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

Yhteystiedot

Ilari Valtonen
Puheenjohtaja
Kibudo ry
ilari.valtonen@aalto.fi
040 7210 794
www.kibudo.fi

Lisätiedot

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Sivustomme ei kerää henkilötietoja (kuten SOTU, kotiosoite, puhelinnumero ym. Sen sijaa sivustolla on linkkejä, mikä kautta keräämme esim. toripaikka ilmoittautumisia ym. Nuo tiedot kerää Kibudo ry erikseen, eri paikkaan tietosuoja suositusten mukaisesti.

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa

Mahdollisen tietomurron sattuessa, ei sivustoltamme saa mitään henkilötietoja ulos, koska emme kerääkään niitä. Muun mahdollisen vahingon ilmaantuessa ollen, korjaamme tilanteen mahdollisimman pian, sekä ilmoitamme asiaan kuuluville tahoille mitä mahdollisessa murtotilanteessa on tapahtunut.

Kolmannet osapuolet, joilta saamme henkilötietoa

Emme saa / emmekä kerää kolmansilta osapuolilta henkilötietoja, mitä käsitteleisimme sivustollamme.

Toimialaan liittyvä lainsäädäntö

Tietosuojavaltuutetun toimisto vastaa Suomessa tietosuojaa liittyvistä asioista. https://tietosuoja.fi/yhteystiedot

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.